Csoportos síelés Szlovákiában

Síelési lehetőségek

Ski Tále / Ski Krpáčovo
Ski Krahule / Ski Skalka

Kapacitás

80 fő – Hotel Lomnistá Jasenie
40 fő – Natur Center Turček

Az ár

Ár 30,20 eurótól éjszakánként

Dátumok

2024 januárjától – 2024 márciusáig

Válasszon rekreációs központjaink közül, és éljen át egy egyedülálló síélményt Közép-Szlovákiában. A Natur rekreációs központ egy kisebb központ négy kabinnal és kellemes légkörrel a Körmöci völgyben. A természetben 28 fő befogadására alkalmas. Az Alacsony-Tátra lábánál található a Lomnistá rekreációs központ, ahol egy nagy, akár 70 fő befogadására alkalmas szálloda is található. Az alábbiakban olvashat bővebben az üdülőhelyekről és a síelési lehetőségekről.

Válassza ki az Önnek megfelelő helyet.​

Rekreációs központ Lomnistá

A Lomnistá rekreációs központ az Alacsony-Tátra lábánál, a Lomnistá-völgyben, Jasenie falu közelében található. A nagy szálloda, 26 nyaraló, sportpályák, játszóterek, füves területek, a közeli erdő és kandalló teszi a területet a nagy iskolai rendezvények egyedi terévé! Mind a gyerekek, mind a tanárok számára lehetőséget kínál a programra és az időtöltésre.

Síelési lehetőségek

Ski Tále
Ski Krpáčovo

Helyszín

Alacsony-Tátra – Jasenie falu

Rekreációs központ Natur

A Natur rekreációs központ Turček faluban található, egy gyönyörű völgyben, a Körmöc-völgyi erdők között. Található benne 4 kunyhó, egy főépület étkezővel, egy kandallós társalgó és egy multifunkcionális játszótér. Tapasztalja meg velünk a közép-szlovákiai síedzést!

Síelési lehetőségek

Ski Krahule
Ski Skalka

Helyszín

Körmöci dombok

REKREÁCIÓS KÖZPONT LOMNISTÁ – JASENIE

Élvezze a síedzést a Lomnistá rekreációs központban, Jesenie faluban. A campus főépülete 85 hallgató befogadására alkalmas. Két szoba mindig össze van kötve, közös WC és zuhanyzóval. Az egész környéket remek hegyvidéki hangulat jellemzi, elsősorban a terület fekvésének köszönhetően, az Alacsony-Tátra lábánál.

A főépületben található egy konyha, egy étkező, egy kandallós társalgó és egy nagy társalgó. A teljes tér a programelképzeléseinkhez és tevékenységeinkhez igazodik. Üdülőhelyünk büszkesége a kiterjedt terület és egyedülálló kapcsolata az Alacsony-Tátra természetével. A komplexumban különböző típusú sportpályák találhatók, legyen szó kosárlabdáról vagy fociról, valamint egy multifunkcionális pálya és egy strandröplabda pálya. Két természetes víztározó, egy nagy központi kandalló és egy lőtér is található. Természetesen van kinti ülőgarnitúra asztalokkal, hogy kint is élvezhessük ételeinket. A központot vegyes erdők és rétek veszik körül, és már ismerjük a „mi“ játék-, sport-, kirándulóhelyeinket :D. A területet nyugati oldalról patak, keletről erdő határolja természetes határ. A terület nyilvános bejárás nélkül zárva van, így csak kempingünk számára teremt biztonságos környezetet és hátteret!

REKREÁCIÓS KÖZPONT NATUR – TURČEK

Négy stílusos faház nyolc fő részére, konyhasarokkal, valamint WC-vel és zuhanyzóval felszerelt fürdőszobával. A kabinok remek hegyi hangulatot árasztanak, jól alszanak bennük és kellemes teret biztosítanak a tábori élethez! Minden kabinhoz erkély is tartozik, amin szívesen pihenünk pihenésünk alatt!

A főépületben található egy konyha, egy étkező, egy kandallós társalgó és egy nagy társalgó. A teljes tér az elképzelt programnak és tevékenységeknek igazodik.

Központunk büszkesége a multifunkcionális játszótér, ahol mindenki megőrülhet, és nem csak a sportoláshoz, hanem egyéb játékokhoz, programokhoz is remek teret biztosít számunkra. A környéken van egy szabadtéri kandalló, egy pavilon grillezővel és egy nagy parkoló, ahol egy sátor asztalokkal elhelyezhető, hogy a szabadban étkezhessünk.

Az üdülőhelyet lucfenyő hegyek és rétek veszik körül, és már ismerjük a „mi“ játék-, sport- és kirándulóhelyeinket 😀 . A terület bekerített, gyermekek kikapcsolódásának, táborozásának, iskoláinak helyszínéül szolgál a természetben. A terület nyilvános hozzáférés nélkül lezárt, így biztonságos környezetet és hátteret teremt.

A kunyhók remek hegyi hangulatot árasztanak. Jó alvást és kellemes teret biztosítanak a tábori élethez! Minden kunyhóhoz erkély is tartozik, amin szívesen pihenünk a szabadidő alatt!

INFORMÁCIÓK A SÍEDZÉSRŐL

Érkezés a síedzésre

Hogy indul nálunk a síedzés?

Rekreációs központunkba érkezéskor oktatóink várnak rád (ha oktatót választottál). Először segítünk szobákra vagy kabinokra osztani, majd a közös helyiségben találkozunk, ahol megbeszéljük a pályák biztonságát és azt, hogy mennyire jól tudsz síelni, hogy csoportokra tudjunk osztani.

. Megmutatjuk és bemutatjuk a teljes területünket, és elmondjuk, hol fogunk síelni és milyen program vár rád.

Mentőorvos és gyógyszerész

Nincs saját egészségügyi szolgáltatója? Nem számít. Mi biztosítjuk Önnek. Szabadtéri iskolákból és gyerektáborokból származó szükséges végzettséggel és gyakorlattal rendelkező mentős egy teljesen felszerelt elsősegélynyújtó készlettel 400 euróért. Ha van orvosod, 50 euróért elsősegély-készletet tudunk biztosítani.

Síoktató

Nincs saját oktatód, vagy nem vagy elég? Nem számít. Mi biztosítjuk őket Önnek. Tapasztalt oktatóinkat 450 euróért kínáljuk tartózkodásonként egy főre. Az oktatók a résztvevők esti programjában is segíthetnek. Oktatóink okleveles síoktatók, de ha felkeltettük érdeklődését, deszkás oktatót is tudunk biztosítani. Az oktatók angolul beszélnek.

Étkezés

Reggeli: Általában édes és sós reggelit fogyasztunk. A gyerekek minden reggel különféle kenhető fajtákat, szeletelt szalámit, sonkát, főtt tojást, kenhető sajtot és vajat választhatnak. Ezen kívül szezonális zöldségeket is felszolgálunk, mint például friss uborka, paprika és paradicsom. Vajat és lekvárt is kiraknak az összes asztalra. Általában van fehér péksütemény és kenyér is. Reggelire mindig van tea, kakaó vagy fehérkávé. A reggeli délig mindenki számára elérhető..

Snackek: A szezonális gyümölcsöket, mint a szilva, alma, sárgadinnye és hasonlók mindig snackként szolgálják fel. Alternatív megoldásként apróra vágott mák, dió és kakaós süti váhy hasonlók.

Ebéd: Általában száraz ebédet fogyasztunk a lejtőn. Ez azt jelenti, hogy csomagolt bagettet vagy szendvicset, gyümölcsöt és édességet kapsz tőlünk. Felár ellenében ebédet is rendelhet közvetlenül a lejtőn.

Uzsonna: Többnyire ugyanaz, mint a snack, de ha az gyümölcs volt, akkor az uzsonna süti vagy fordítva.

Vacsora: A sípályákon eltöltött egész nap után a síelők általában éhesek, így egy nagy vacsora vár rájuk. Mindig egy forró leves és egy nagy főétel várja őket, hogy megtöltsék a éhes gyomrukat. Ha valaki még mindig éhes, a második vacsorát desszertként wrap vagy torta formájában szolgálják fel.

Ivórendszer: Az ivási rendszer egész nap biztosított! A kantinban tea vagy szirupos víz kapható önkiszolgáló edényben vagy bandaskában. A gyerekeknek feltétlenül vigyenek magukkal egy palackot, hogy a lejtőn magukkal vihessenek egy italt. A felnőttek számára kávé továbbra is elérhető a konyhában.

Lyžiarske strediská

SKI Tále

A Tále síterület a Horná Lehota kataszterben található, Brezno kerületi várostól 17 km-re északra. A jól ismert téli sportközpontban 6 sífelvonó, 2,57 km összhosszúságú, minden nehézségi fokú lesiklópálya, 6,5 km-es körpályás tereppálya és saját felvonós snowtubing található.

SKI Krahule

A kis családi síközpont, a Krahule Körmöc város közelében, a Körmöc-hegységben található. A falu Európa földrajzi központja. A síelők szállítását egy 4 személyes, 750 m hosszú és 170 m magas lift biztosítja, amelyet 4 felvonó erősít meg. Van egy végtelenített kötél gyerekeknek, azaz egy 100 m hosszú gyerekkötélvonó. A felvonó két közepes és egy könnyű pályát szolgál ki. A lejtő, amelyen a lejtők találhatók, déli fekvésű, és műszaki hókészítő rendszerrel van felszerelve. A sípályák éjszakai síelésre alkalmasak.

SKI Skalka

A Skalka aréna egy közepes méretű síközpont, amely különböző szintű síelők és snowboardosok számára alkalmas, és Szlovákia legnagyobb sífutó központja. A lesiklópályák nagy magassága miatt Skalkát „az egyetlen szlovák gleccsernek“ is becézik. A központ legmagasabb pontja 1252 m.a.s.l. Az üdülőhely a II/578-as úton érhető el Körmöcbõl.

SKI Krpáčovo

A Krpáčovo síközpont az Alacsony-Tátrában, Breznótól 22 km-re északnyugatra található. A központ megközelítése a Dolna Lehota vagy Tály felől lehetséges. Az üdülőhely területén 2 sífelvonó található. A hosszú felvonó (hossza 400 m, magassága 80 m) tapasztaltabb síelők és snowboardosok számára alkalmas, két közepes pályát szolgál ki. A rövid felvonó (hossza 250 m, tengerszint feletti magassága 60 m) enyhe, kék lejtőn szolgál, kezdőknek és gyermekes családoknak készült.