fbpx

Csoportos síelés Szlovákiában

Síelési lehetőségek

Ski Tále / Ski Krpáčovo
Ski Krahule / Ski Skalka

Kapacitás

85 fő - Hotel Lomnistá Jasenie
45 fő - Natur Center Turček

Az ár

Ár 33,20 Euró-tól éjszakánként, szállás és teljes ellátás

Síbérlet ára napi 12 Euró-tól

Például síelés 4 napig 4 éjszakás tartózkodással 179 €-ért kínáljuk.

Dátumok

2024 januárjától - 2024 márciusáig

Válasszon rekreációs központjaink közül, és éljen át egy egyedülálló síélményt Közép-Szlovákiában. A Natur rekreációs központ egy kisebb központ négy kabinnal és kellemes légkörrel a Körmöci völgyben. A szállás 45 fő befogadására alkalmas. Az Alacsony-Tátra lábánál található a Lomnistá rekreációs központ, ahol egy nagy, akár 85 fő befogadására alkalmas szálloda is található. Az alábbiakban olvashat bővebben az üdülőhelyekről és a síelési lehetőségekről.

Válassza ki az Önnek megfelelő helyet.​

Rekreációs központ Lomnistá

A Lomnistá rekreációs központ az Alacsony-Tátra lábánál, a Lomnistá-völgyben, Jasenie falu közelében található. A nagy szálloda, 26 nyaraló, sportpályák, játszóterek, füves területek, a közeli erdő és kandalló teszi a területet a nagy iskolai rendezvények egyedi terévé! A gyerekek és a tanárok számára is remek lehetőséget kínál a szabadidő töltésre.

Kapacitás és ár

85 fő

33, 20 Euró/éj - ÁLTALÁNOS ISKOLA  

34, 20 Euró/éj - Gimnázium

Síelési lehetőségek

Ski Tále
Ski Krpáčovo

Síbérlet ára napi 12 Euró-tól

Helyszín

Alacsony-Tátra - Jasenie falu

Négy éjszakás tartózkodás teljes ellátással és négynapos síbérlettel 179 euróért

Rekreációs központ Natur

A Natur rekreációs központ Turček faluban található, egy gyönyörű völgyben, a Körmöc-völgyi erdők között. Található benne 4 kunyhó, egy főépület étkezővel, egy kandallós társalgó és egy multifunkcionális játszótér. Éljen át venk egy felejthetetlen élményt Közép-Szlovákiában.

Kapacitás és ár

45 fő

33, 20 Euró/éj - ÁLTALÁNOS ISKOLA

 34, 20 Euró/éj - Gimnázium

Síelési lehetőségek

Ski Krahule
Ski Skalka

Síbérlet ára napi 12 Euró-tól

Helyszín

Körmöci dombok

Négy éjszakás tartózkodás teljes ellátással és négynapos síbérlettel 179 euróért

REKREÁCIÓS KÖZPONT LOMNISTÁ - JASENIE

Élvezze a síedzést a Lomnistá rekreációs központban, Jesenie faluban. A szállás főépülete 85 személy befogadására alkalmas. Két szoba össze van kötve, közös WC és zuhanyzóval. Az egész környéket remek hegyvidéki hangulat jellemzi, elsősorban a terület fekvésének köszönhetően, az Alacsony-Tátra lábánál.

A főépületben található egy konyha, egy étkező, egy kandallós társalgó és egy nagy társalgó. A teljes tér a programelképzeléseinkhez és tevékenységeinkhez igazodik. Üdülőhelyünk büszkesége a hatalmas terület és az Alacsony-Tátra természetének közelsége. A komplexumban különböző típusú sportpályák találhatók, legyen szó kosárlabdáról vagy fociról, valamint egy multifunkcionális pálya és egy strandröplabda pálya. Két természetes víztározó, egy nagy központi kandalló és egy lőtér is található. Természetesen van kinti ülőgarnitúra asztalokkal, hogy kint is élvezhessük ételeinket. A központot vegyes erdők és rétek veszik körül, és már ismerjük a „mi“ játék-, sport-, kirándulóhelyeinket :D. A terület nyugati oldalát patak, keletről pedig erdő határolja. A nyilvánosság számára a terület zárva van így biztonságot nyújtva a központban levőknek.

REKREÁCIÓS KÖZPONT NATUR - TURČEK

Négy stílusos faház nyolc fő részére, konyhasarokkal, valamint WC-vel és zuhanyzóval felszerelt fürdőszobával. A kabinok remek hegyi hangulatot árasztanak, jó bennük aludni és kellemes teret biztosítanak a tábori élethez! Minden kabinhoz erkély is tartozik, amin szívesen pihenünk szabadidőnk alatt! 

A főépületben található egy konyha, egy étkező, egy kandallós társalgó és egy nagy társalgó. Az egész hely az eltervezett programhoz és tevékenységekhez van igazítva.

Központunk büszkesége a multifunkcionális játszótér, ahol mindenki kijátszhatja magát, és nem csak a sportoláshoz, hanem egyéb játékokhoz, programokhoz is remek teret biztosít számunkra. A területen van egy kültéri tűzhely egy pavilon grillezővel és egy nagy parkoló, ahol akár egy sátor is elhelyezhető  asztalokkal  szabadtéri étkezéshez.

Az üdülőhelyet lucfenyő hegyek és rétek veszik körül, és már ismerjük a „mi“ játék-, sport- és kirándulóhelyeinket 😀 . A terület elvan kerítve és a gyermekek kikapcsolódásának, táborozásának lett tervezve.  A terület  a nyilvánosság számára zárva van, így biztonságos környezetet és hátteret nyújt minden gyermeknek.

A kunyhók remek hegyi hangulatot árasztanak. Jó alvást és kellemes teret biztosítanak a tábori élethez! Minden kunyhóhoz erkély is tartozik, amin szívesen pihenünk a szabadidő alatt!

INFORMÁCIÓK A SÍEDZÉSRŐL

Érkezés a síedzésre

Hogy indul nálunk a síedzés?

Rekreációs központunkba érkezéskor oktatóink várnak rád (ha oktatót választottál). Először segítünk szobákra vagy kabinokra osztani, majd a közös helyiségben találkozunk, ahol megbeszéljük a pályák biztonságát és azt, hogy mennyire jól tudsz síelni, hogy csoportokra tudjunk osztani.

Megmutatjuk és bemutatjuk a teljes területünket, és elmondjuk, hol fogunk síelni és milyen program vár rád.

Mentőorvos és gyógyszerész

Nincs saját egészségügyi szolgáltatója? Nem számít. Mi biztosítjuk Önnek. Szabadtéri iskolákból és gyerektáborokból származó szükséges végzettséggel és gyakorlattal rendelkező mentős egy teljesen felszerelt elsősegélynyújtó készlettel 400 euróért. Ha van orvosod, 50 euróért elsősegély-készletet tudunk biztosítani.

Síoktató

Nincs saját oktatója, vagy nem elég? Nem számít. Mi biztosítjuk Önnek. Tapasztalt oktatóinkat 450 euróért kínáljuk tartózkodásonként egy főre. Az oktatók a résztvevők esti programjában is segíthetnek. Oktatóink okleveles síoktatók, de ha felkeltettük érdeklődését, deszkás oktatót is tudunk biztosítani. Az oktatók angolul beszélnek.

Étkezés

Reggeli: Általában édes és sós reggelit fogyasztunk. A gyerekek minden reggel különféle kenhető fajtákat, szeletelt szalámit, sonkát, főtt tojást, kenhető sajtot és vajat választhatnak. Ezen kívül szezonális zöldségeket is felszolgálunk, mint például friss uborka, paprika és paradicsom. Vajat és lekvárt is kiraknak az összes asztalra. Általában van fehér péksütemény és kenyér is. Reggelire mindig van tea, kakaó vagy fehérkávé. A reggeli délig mindenki számára elérhető..

Snackek: A szezonális gyümölcsöket, mint a szilva, alma, sárgadinnye és hasonlók mindig snackként szolgálják fel. Alternatív megoldásként felszolgálunk apróra vágott mákos, diós vagy kakaós kalácsot.

Ebéd: Általában száraz ebédet fogyasztunk a lejtőn. Ez azt jelenti, hogy csomagolt bagettet vagy szendvicset, gyümölcsöt és édességet kapsz tőlünk. Lehetőség van rendelni ebédet is a lejtőn pótdijjal.

Uzsonna: Többnyire ugyanaz, mint a snack, de ha az gyümölcs volt, akkor az uzsonna süti vagy fordítva.

Vacsora: A sípályákon eltöltött egész nap után a síelők általában éhesek, így egy nagy vacsora vár rájuk. Mindig egy forró leves és egy nagy főétel várja őket,. Ha valaki még mindig éhes, a második vacsorát desszertként wrap vagy torta formájában szolgálják fel. 

Folyadékpótlás: A folyadékpótlás egész nap biztosított! A kantinban tea vagy szirupos víz kapható önkiszolgáló edényben vagy tartályban. A gyerekek feltétlenül hozzanak magukkal egy sport üveget vagy palackot, hogy a lejtőre tudjanak vinni folyadékot magukkal. A felnőttek számára továbbra is elérhető kávé az étkezoben.

Síközpont

SKI Tále

A Tále síterület a Horná Lehota kataszterben található, Brezno kerületi várostól 17 km-re északra. A jól ismert téli sportközpontban 6 sífelvonó, 2,57 km összhosszúságú, minden nehézségi fokú lesiklópálya, 6,5 km-es körpályás tereppálya és saját felvonós snowtubing található.

SKI Krahule

A kis családi síközpont, a Krahule Körmöc város közelében, a Körmöc-hegységben található. A falu Európa földrajzi központja. A síelők szállítását egy 4 személyes, 750 m hosszú és 170 m magas lift biztosítja, amelyet 4 felvonó erősít meg. Van egy végtelenített kötél gyerekeknek, azaz egy 100 m hosszú gyerekkötélvonó. A felvonóval két közepes és egy könnyű pálya használható A lejtő, amelyen a lejtők találhatók, déli fekvésű, és műszaki hókészítő rendszerrel van felszerelve. A sípályák éjszakai síelésre alkalmasak.

SKI Skalka

A Skalka aréna egy közepes méretű síközpont, amely különböző szintű síelők és snowboardosok számára alkalmas, és Szlovákia legnagyobb sífutó központja. A lesiklópályák nagy magassága miatt Skalkát "az egyetlen szlovák gleccsernek" is becézik. A központ legmagasabb pontja 1252 m.a.s.l. Az üdülőhely a II/578-as úton érhető el Körmöcbõl.

SKI Krpáčovo

A Krpáčovo síközpont az Alacsony-Tátrában, Breznótól 22 km-re északnyugatra található. A központ megközelítése a Dolna Lehota vagy Tály felől lehetséges. Az üdülőhely területén 2 sífelvonó található. A hosszú felvonó (hossza 400 m, magassága 80 m) tapasztaltabb síelők és snowboardosok számára alkalmas, két közepes pályát szolgál ki. A rövid felvonó (hossza 250 m, tengerszint feletti magassága 60 m) enyhe, kék lejtőn szolgál, kezdőknek és gyermekes családoknak készült.