fbpx

Spracovanie osobných údajov GDPR

 

Kto sme

CK Boomerang Slovensko s.r.o.

Šášovská 2, 85106 Bratislava

IČO: 50766511

Zodpovedná osoba: Milan Straka - info@ckboomerang.sk

Adresa našej webovej stránky je: https://www.ckboomerang.sk.

 

Aké osobné údaje získavame a prečo ich zbierame

Účelom spracúvania osobných údajov je pozitívna propagácia aktivít prevádzkovateľa, dokumentačné, a prezentačné účely

Osobné údaje sa spracúvajú na základe dobrovoľného súhlasu dotknutej osoby podľa §13 ods. 1 písm. a) Zákona a čl. 6 ods. 1 písm. a) Nariadenia

V rozsahu osobných údajov: meno, priezvisko, dosiahnuté výsledky a ocenenia, fotografie, zvukové, obrazové a zvukovo-obrazové záznamy.

 

Ako s údajmi pracujeme a s kým zdieľame vaše údaje

Osobné údaje spracovávame automatizovane aj manuálne pri dodržaní všetkých bezpečnostných zásad pre správu a spracovanie osobných údajov, a to buď sami alebo prostredníctvom spracovatelov. Takýmto spracovateľom je platforma Mailchimp, Google a Facebook. 

 

Ako dlho uchovávame vaše údaje

Pre používateľov, ktorí sa zaregistrujú na našich webových stránkach (ak takí existujú), ukladáme aj osobné údaje, ktoré poskytujú, do ich užívateľského profilu. Všetci používatelia môžu kedykoľvek zobraziť, upraviť alebo odstrániť svoje osobné údaje (okrem zmeny používateľského). Správcovia webových stránok tiež môžu zobraziť a upraviť tieto informácie.

Súhlas, ktorý udeľujete na spracovanie osobných údajov oddelene od svojho účtu na našej webstránke udeľujete na dobu 10 rokov a jeho platnosť začne dňom odoslania vyplneného elektronického formulára. 

 

Aké práva máte nad svojimi údajmi

Ak na tejto webovej stránke máte účet, alebo ste tu pridali komentár, môžete požiadať o export vašich osobných údajov, ktoré o vás ukladáme, včetne údajov, ktoré ste nám poskytli. Môžete tak isto požiadať o vymazanie osobných údajov. To sa ale netýka údajov, ktoré o vás musíme uchovávať z administratívnych, právnych alebo bezpečnostných dôvodov.

 

Kam posielame vaše údaje

Komentáre návštevníkov môžu byť kontrolované prostredníctvom automatizovanej služby na detekciu spamu.

 

Váše súhlas je dobrovoľný

Poskytnutie osobných údajov je dobrovoľné a my získanie Vašich osobných údajov ničím nepodmieňujeme. Tento súhlas so spracovaním osobných údajov môžete kedykoľvek odvolať alebo zasielanie ponúk odhlásiť. Odhlásenie je možné priamo cez naše obchodné oznámenie jedným kliknutím na odhlasovací odkaz v každom e-maile. Môžete nás tiež kontaktovať e-mailom na adrese info@ckboomerang.sk, zavolať nám na telefónne číslo +421 949 011 022  alebo nám doniesť písomné oznámenie na sídlo našej spoločnosti. 

 

Dodatočné informácie

Ak zistíte, že Vaše osobné údaje, ktoré o Vás spracovávame, sú chybné, radi ich na Vašu žiadosť opravíme. 

 

Ako chránime vaše práva

Ak sa domnievate, že my alebo nami poverený spracovateľ spracováva Vaše osobné údaje v rozpore s účelom, na ktorý nám boli dáta poskytnuté, môžete vzniesť námietku proti spracovaniu osobných údajov na účely priameho marketingu vrátane profilovania, ak sa týka priameho marketingu. Ak sa domnievate, že my alebo nami poverený spracovateľ spracováva Vaše osobné údaje v rozpore so zákonom, môžete nás požiadať o vysvetlenie a nápravu situácie. Ak bude akákoľvek žiadosť oprávnená, zjednáme čo najskôr nápravu. Máte tiež právo obrátiť sa na Úrad na ochranu osobných údajov. 

 

Súbory cookies

S cieľom zabezpečiť riadne fungovanie tejto webovej lokality ukladáme niekedy na vašom zariadení malé dátové súbory, tzv. cookie. Je to bežná prax väčšiny veľkých webových lokalít.

 

Čo sú súbory cookie?

Súbor cookie je malý textový súbor, ktorý webová lokalita ukladá vo vašom počítači alebo mobilnom zariadení pri jej prehliadaní. Vďaka tomuto súboru si webová lokalita na určitý čas uchováva informácie o vašich krokoch a preferenciách (ako sú prihlasovacie meno, jazyk, veľkosť písma a iné nastavenia zobrazovania), takže ich pri ďalšej návšteve lokality alebo prehliadaní jej jednotlivých stránok nemusíte opätovne uvádzať.

 

Ako používame súbory cookie?

Súbory cookie používame na:

  • sledovanie návštevnosti v službe Google Analytics
  • sledovanie návštevnosti za účelom reklamy cez reklamnú sieť Google Adwords

 

Ako kontrolovať súbory cookie

Súbory cookie môžete kontrolovať a/alebo zmazať podľa uváženia – podrobnosti si pozrite na stránke aboutcookies.org. Môžete vymazať všetky súbory cookie uložené vo svojom počítači a väčšinu prehliadačov môžete nastaviť tak, aby ste im znemožnili ich ukladanie. V takomto prípade však pravdepodobne budete musieť pri každej návšteve webovej lokality manuálne upravovať niektoré nastavenia a niektoré služby a funkcie nebudú fungovať.

Používanie súborov cookie na tejto webovej lokalite môžete jednoducho prijať alebo odmietnuť kliknutím na výzvu na našej stránke.